Lightfestival in Scheveningen

Scheveningen Light Walk 2024

De Scheveningen Light Walk is een jaarlijks terugkerend evenement dat de kust van Scheveningen omtovert tot een betoverende wandelervaring vol licht, kunst en magie. In 2024 belooft dit evenement groter en spectaculairder te zijn dan ooit tevoren. Hier is alles wat je moet weten om het meeste uit je deelname aan de Scheveningen Light Walk in 2024 te halen.

Datum en inschrijving: De exacte datum van de Scheveningen Light Walk is zaterdag 9 december 2023. Houd de officiële website en sociale media-kanalen in de gaten voor de laatste informatie. Inschrijvingen openen vaak enkele maanden voor het evenement en zijn populair, dus zorg ervoor dat je er op tijd bij bent.

Route en bezienswaardigheden: De wandelroute van de Scheveningen Light Walk neemt deelnemers mee langs de prachtige kustlijn en iconische locaties van het strand van Scheveningen. Verwacht indrukwekkende lichtinstallaties, kunstwerken en verlichte paden die de avond veranderen in een magische belevenis.

Verlichte kunstwerken: Een van de hoogtepunten van de Scheveningen Light Walk zijn de adembenemende verlichte kunstwerken. Kunstenaars uit binnen- en buitenland creëren unieke installaties die deelnemers onderdompelen in een wereld van kleur en licht.

Praktische tips voor Scheveningen Light Walk:

  • Kleding en Schoeisel: Kleed je warm aan en draag comfortabele schoenen, want je zult ongeveer een paar uur wandelen.
  • Camera: Vergeet niet je camera of smartphone mee te nemen om de schitterende momenten vast te leggen.
  • Starttijd: Zorg ervoor dat je op tijd bij de startlocatie bent en de aanwijzingen van de organisatoren opvolgt.
  • Eten en Drinken: Hoewel er vaak eet- en drinkgelegenheden langs de route zijn, is het raadzaam om zelf wat snacks en water mee te nemen.
  • Groep of Solo: Je kunt ervoor kiezen om met een groep vrienden deel te nemen of de magie in je eentje te ervaren. Beide opties beloven een unieke ervaring.

Duurzaamheid: Houd rekening met de natuurlijke omgeving en respecteer de instructies van de organisatoren met betrekking tot afval en gedrag. Samen kunnen we ervoor zorgen dat de Scheveningen Light Walk niet alleen voor ons, maar ook voor toekomstige generaties een betoverend evenement blijft.

Of je nu een fervent wandelaar bent of gewoon op zoek bent naar een buitengewone avondervaring, de Scheveningen Light Walk belooft een betoverend avontuur te zijn. Laat je zintuigen prikkelen door het spel van licht en schaduw en laat de magie van de avond je hart verwarmen. Bereid je voor op een onvergetelijke avond vol licht, kunst en gezelligheid aan de kust van Scheveningen!

Bezoek Scheveningen Light Walk

Plan direct je reis naar Scheveningen. Hieronder vind je handige links voor vervoer en verblijf in Scheveningen

Blijf op de hoogte

Wil je maandelijks op de hoogte blijven van opkomende lichtfestivals? Meld je aan voor onze nieuwsbrief