Lightfestival in Londen

Lightopia Festival 2023-2024

Llightopia Festival Londen

Ontdek Magie en Betovering op het Lightopia Festival Londen 2023

Het jaar 2023 brengt een fonkelende traktatie voor alle liefhebbers van kunst, licht en spektakel in Londen: het adembenemende Lightopia Festival! Dit betoverende evenement, dat nu al wordt bestempeld als een hoogtepunt van het jaar, zal je zintuigen prikkelen en je meenemen op een reis door een wereld van licht, kleur en verbeelding.

Een verbluffende & zintuiglijke ervaring in Londen

Het Lightopia Festival is niet zomaar een evenement, maar eerder een ervaring die je zintuigen doet ontwaken. Elk hoekje van dit betoverende spektakel wordt verlicht door duizenden sprankelende lampen en innovatieve lichtinstallaties. Van sierlijke bloemen tot magische wezens en abstracte vormen, de kunstwerken zorgen voor een betoverend schouwspel dat je versteld doet staan.

Tips voor een onvergetelijk bezoek

  1. Tickets en timing: Om de drukte te vermijden en optimaal te genieten van het festival, is het aan te raden om je tickets vooraf online te kopen. Bepaal van tevoren welke dag en welk tijdstip het beste bij je schema passen.
  2. Camera gereed: Vergeet je camera of smartphone niet, want je wilt deze ongelooflijke momenten zeker vastleggen. De verbluffende lichtshows bieden talloze mogelijkheden voor foto’s die je vrienden en familie zullen verbazen.
  3. Comfortabele kleding: Hoewel het festival plaatsvindt in de wintermaanden, kunnen de wandelingen langs de lichtinstallaties nog steeds enige tijd in beslag nemen. Draag comfortabele schoenen en warme kleding, zodat je je op je gemak voelt terwijl je de prachtige tentoonstellingen verkent.
  4. Vroeg aankomen: Als je het meeste uit je bezoek wilt halen, arriveer dan wat eerder op de avond wanneer het nog niet helemaal donker is. Op deze manier kun je de overgang van daglicht naar het verlichte wonderland meemaken.
  5. Eet en drink: Het Lightopia Festival biedt vaak een scala aan culinaire traktaties en warme drankjes. Maak gebruik van deze gelegenheid om te genieten van smakelijke hapjes terwijl je de prachtige lichtkunstwerken bewondert.
  6. Bezoek met vrienden en familie: Dit evenement is perfect om te delen met je dierbaren. Nodig vrienden of familieleden uit om samen van de magie te genieten en herinneringen te creëren die een leven lang meegaan.

Het Lightopia Festival in Londen in 2023 is veel meer dan alleen een verzameling lichtinstallaties. Het is een reis naar een wereld waar verbeelding en licht samenkomen om iets buitengewoons te creëren. Dus bereid je voor om je te laten betoveren, verwonderen en inspireren door deze schitterende viering van kunst en creativiteit. Koop je tickets op tijd, laad je camera op en maak je klaar voor een magische avond die je nooit zult vergeten!

Bezoek Lightopia Festival

Plan direct je reis naar Londen. Hieronder vind je handige links voor vervoer en verblijf in Londen

Blijf op de hoogte

Wil je maandelijks op de hoogte blijven van opkomende lichtfestivals? Meld je aan voor onze nieuwsbrief