Lightfestival in Maasbommel

Verlichte Boerderijenroute Maas & Waal 2025

Verlichte Boerderijenroute Maas & Waal

De Verlichte Boerderijenroute is een uniek lichtfestival in de regio tussen Maas & Waal. Tijdens de autoroute van ongeveer 39 kilometer geniet je van een avondvullend programma. Verlichte boerderijen, objecten en voertuigen worden tentoongesteld en via een audiotour kan je luisteren naar verhalen en achtergronden over de agrarische boerderijen en omgeving.

Prachtige autoroute langs tientallen boerderijen

Op het terrein van Dekkers Maasbommel is een stopplaats waar de boeren gratis warme chocomelk serveren. Ook is er natuurlijk tijd voor een praatje. Onderweg ontvang je nog lekkere tussendoortjes.

Door de stal rijden

Wat is er nou leuker dan zelf met je auto door te stal te rijden? Bekijk koeien en kalfjes van dichtbij, een unieke ervaring.

Audiotour Verlichte Boerderijenroute Maas & Waal

Tijdens de lichtjesroute kun je luisteren naar geschiedenis over het land van Maas en Waal. Voor deze audiotour en de bijbehorende route wordt gebruik gemaakt van de izi.TRAVEL app. Mocht je geen gebruik kunnen maken van deze app dan kan je de route via een routeboekje volgen. De route staat hierin uitgeschreven en meer informatie ontvang je uiterlijk één dag voorafgaand aan deze activiteit.

Bezoek Verlichte Boerderijenroute Maas & Waal

Plan direct je reis naar Maasbommel. Hieronder vind je handige links voor vervoer en verblijf in Maasbommel

Blijf op de hoogte

Wil je maandelijks op de hoogte blijven van opkomende lichtfestivals? Meld je aan voor onze nieuwsbrief